image image image image image image
18. studenoga: Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje Danas su učenici Tehničke škole Karlovac paljenjem lampiona ispred škole i prigodnim aktivnostima na nastavi obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Više o tome možete pročitati u sljedećem članku OVDJE. 17.11.2020.      
Tjedan cjeloživotnog učenja U tjednu od 1. do 7. listopada 2018. održava se 12. tjedan cjeloživotnog učenja. Tim povodom u školi je održana radionica rada s 3D printerom i scanerom za učenike 3. bt razreda. Učenici 4.at (programa računalni tehničar za strojarstvo) uz vodstvo nastavnika Ante Gagule demonstrirali su rad s navedenim uređajima a učenicima je prezentiran princip rada 3D printera te scanera. Tako su se učenici elektrotehničkog programa mogli upoznati s dijelom vježbi iz strojarske struke.  Više fotografija vidi OVDJE
Prijem za uspješne učenike   5.lipnja u školi je održan prijem za sve učenike i mentore koji su sudjelovali na Državnim natjecanjima. Učenicima i mentorima ravnatelj, g. Janković podijelio je posebne nagrade za uspjeh na natjecanjima. Sve su popratili i karlovački mediji. Fotografije vidi OVDJE. 06.06.2018.
Akcija - sigurnije u prometu U organizaciji HAK Zagreb i Autokluba Karlovac, dana 28.02.2017. održana je akcija za povećanje sigurnosti u cestovnom prometu. U sklopu akcije za učenike prometne struke održano je predavanje o važnosti uporabe sigurnosnih pojaseva i zračnih jastuka uz prikazivanje filmova i iznošenje statističkih podataka o stradanjima u prometu kao posljedici nevezivanja. Nakon toga na parkiralištu ispred škole bila je demonstracija prevrtanja vozila i putnika u njemu, uz korištenje sigurnosnih pojaseva te testiranje samih sigurnosnih pojaseva.Svi zainteresirani učenici mogli su sudjelovati u demonstraciji. Više fotografija pogledaj OVDJE.  
Otvorena specijalizirana učionica   Otvorena je specijalizirana strukovna učionica za upravljanje i regulaciju, robotiku i tehničku mehaniku. Za rad nastavnika i učenika na raspolaganju je 12 računala projektor,industrijski robot, čija će upotreba osigurati nova znanja i vještine te tako poboljšati konkurentnost pojedinca na tržištu rada. Fotografije pogledaj OVDJE. 12.02.2016.    
EU projekt "Sunčana mehatronika" Općenito o projektu pročitajte OVDJE. Izvješće s 1. radnog sastanka projektnog tima pročitajte OVDJE. Fotografije s 1. radnog sastanka projektnog tima pogledajte OVDJE. 06.02.2014. Sve o projektu pročitajte i pogledajte na sljedećem linku: http://sunnymechatronics.eu/ 04.04.2014.    

Tehnička škola Karlovac

Dan otvorenih vrata

I ove godine otvorili smo naša vrata učenicima osnovnih škola Karlovačke županije, te im pokazali rad na  našoj opremi.

Više o tome vidi OVDJE.

12.04.2019.


 

Sigurnost u prometu - program "KLIK"

05. travnja 2019. u našoj su školi gostovali djelatnici i instruktori HAK-a , prezentirajući učenicima

program sigurnosti" KLIK".

Više o tome vidi OVDJE.

05.04.2019.


 

   

Državno natjecanje učenika strukovnih škola

Na Državnom natjecanju učenika strukovnih škola, koje je održano 27. i 28. ožujka u Zagrebu(Velesajam) naš učenik Josip Maradin iz 4.C razreda osvojio je 3.mjesto u području automehatronike.

Više vidi OVDJE.

29.03.2019.


   

Viceprvaci Hrvatske u krosu

Na državnom natjecanju srednjih škola, učenici naše škole postali viceprvaci u krosu.

Više o tome vidi OVDJE.

26.03.2019.


   

Predavanje - dragovoljno služenje vojnog roka

Predstavnici MORH-a upoznali su naše učenike završnih razreda s dragovoljnim služenjem vojnog roka.

Više vidi OVDJE.

22.03.2019.


   

Mađužupanijsko natjecanje - montaža kućnih instalacija

22.02. 2019. u Zagrebu je održano međužupanijsko natjecanje u disciplini kućnih instalacija.

Više o tome vidi OVDJE.

07.03.2019.


   

Obavijest-psihološki centar TESA

Suradnici Psihološki centra TESA u sklopu projekta „Za odgovorno odrastanje mladih“ tijekom veljače i ožujka drže predavanja za roditelje učenika drugih razreda s temom „Pravila, disciplina,odgovornost“. To je drugo predavanje za roditelje, koje organiziraju psiholozi TESE a u cilju osnaživanja i pomoći roditeljima adolescenata.

Prvo predavanje koje je bilo namijenjeno roditeljima učenika prvog razreda održali su tijekom prošlog polugodišta s temom „Komunikacija s adolescentima“.

01.03.2019.


   

Obilježavanje dana ružičastih majica

Dan ružičastih majica je najpoznatiji program vršnjačkog nasilja u Hrvatskoj.

Kako je to bilo kod nas vidi OVDJE.

01.03.2019.


   

Prezentacija projekta Europskih snaga solidarnosti

Volonterke Clara, Lisa i Ludija predstavile su projekt Europskih snaga solidarnosti učenicima naše škole.

Više o tome saznaj OVDJE.

01.03.2019.


   

Obavijest učenici

Besplatno i dobrovoljno cijepljenje protiv HPV infekcije za sve učenice i učenike srednjih škola.

Više o tome saznaj  OVDJE.

14.02.2019.


   

Page 7 of 43

do završetka nastavne godine

Ostale vijesti

Banner