image image image image image image
Raspored polaganja završnog ispita u zimskom roku školske godine 2020./2021. Raspored završnog ispita u zimskom roku školske godine 2020./2021. nalazi se na poveznici OVDJE. 01.12.2020.  
Tjedan cjeloživotnog učenja U tjednu od 1. do 7. listopada 2018. održava se 12. tjedan cjeloživotnog učenja. Tim povodom u školi je održana radionica rada s 3D printerom i scanerom za učenike 3. bt razreda. Učenici 4.at (programa računalni tehničar za strojarstvo) uz vodstvo nastavnika Ante Gagule demonstrirali su rad s navedenim uređajima a učenicima je prezentiran princip rada 3D printera te scanera. Tako su se učenici elektrotehničkog programa mogli upoznati s dijelom vježbi iz strojarske struke.  Više fotografija vidi OVDJE
Prijem za uspješne učenike   5.lipnja u školi je održan prijem za sve učenike i mentore koji su sudjelovali na Državnim natjecanjima. Učenicima i mentorima ravnatelj, g. Janković podijelio je posebne nagrade za uspjeh na natjecanjima. Sve su popratili i karlovački mediji. Fotografije vidi OVDJE. 06.06.2018.
Akcija - sigurnije u prometu U organizaciji HAK Zagreb i Autokluba Karlovac, dana 28.02.2017. održana je akcija za povećanje sigurnosti u cestovnom prometu. U sklopu akcije za učenike prometne struke održano je predavanje o važnosti uporabe sigurnosnih pojaseva i zračnih jastuka uz prikazivanje filmova i iznošenje statističkih podataka o stradanjima u prometu kao posljedici nevezivanja. Nakon toga na parkiralištu ispred škole bila je demonstracija prevrtanja vozila i putnika u njemu, uz korištenje sigurnosnih pojaseva te testiranje samih sigurnosnih pojaseva.Svi zainteresirani učenici mogli su sudjelovati u demonstraciji. Više fotografija pogledaj OVDJE.  
Otvorena specijalizirana učionica   Otvorena je specijalizirana strukovna učionica za upravljanje i regulaciju, robotiku i tehničku mehaniku. Za rad nastavnika i učenika na raspolaganju je 12 računala projektor,industrijski robot, čija će upotreba osigurati nova znanja i vještine te tako poboljšati konkurentnost pojedinca na tržištu rada. Fotografije pogledaj OVDJE. 12.02.2016.    
EU projekt "Sunčana mehatronika" Općenito o projektu pročitajte OVDJE. Izvješće s 1. radnog sastanka projektnog tima pročitajte OVDJE. Fotografije s 1. radnog sastanka projektnog tima pogledajte OVDJE. 06.02.2014. Sve o projektu pročitajte i pogledajte na sljedećem linku: http://sunnymechatronics.eu/ 04.04.2014.    

Tehnička škola Karlovac

Obavijesti uz početak nove školske godine 2020./21.

Obavijesti za učenike vezano  uz početak nove školske godine 2020./21. mogu se vidjeti OVDJE.

Upute za učenike i roditelje/staratelje vezano uz postupanje u vrijeme  epidemije COVID-19 mogu se vidjeti OVDJE.

Popis razredništva i učionica za 1. dan nastave -7. 09. u šk. god. 2020./21. vidjeti OVDJE.

03.09.2020.

 


 

 

Obavijest - prijevoz

Potvrde za prijevoz za šk. god. 2020./21. mogu se podići u tajništvu

škole u vremenu od 7.00 do 10.00 i 12.00 do 14.00 sati.

01.09.2020.


   

Jesenski upisni rok 2020.

Okvirna slobodna mjesta za jesenski upisni rok:

ALATNIČAR - 3 mjesta

AUTOMEHANIČAR - 1 mjesto

BRAVAR - 2 mjesta

Sukladno točki XI. Odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. (Narodne novine, 62/2020) jesenski upisni rok započinje u petak, 21.08.2020. godine, kada počinje prijava obrazovnih programa.

Prijava programa koji zahtijevaju dodatne provjere završiti će u ponedjeljak, 24.08.2020. godine.

Dodatne provjere stranih jezika za kandidate koji nisu učili strani jezik koji su prijavili kao prvi strani jezik, održati će se u utorak, 25.08.2020; u 09:00 sati.

Završetak prijava obrazovnih programa i početak ispisa prijavnica je u petak, 28.08.2020. godine.

Krajnji rok za zaprimanje potpisanih prijavnica je ponedjeljak, 31.08.2020. godine.

Konačne ljestvice poretka objavit će se u utorak, 01.09.2020. godine.

Dostava upisnice i ostalih dokumenata koji su uvjet za upis u određeni program obrazovanja je u srijedu 02.09.2020. godine.

Zbog kratkoće jesenskog roka molimo sve kandidate da se obavezno drže svih propisanih rokova.

Napominjemo da za upis na preostala slobodna mjesta u jesenskom roku mogu kandidirati samo oni učenici koji se nisu upisali u srednju školu u ljetnom upisnom roku.

31.07.2020.


   

UGOVOR O NAUKOVANJU i UGOVOR O PROVEDBI PRAKTIČNE NASTAVE

Narodne novine trenutno ne prodaju Ugovore o naukovanju, kao ni Ugovore o provedbi praktične nastave, jer se čeka da se donese i stupi na snagu „Pravilnik o minimalnim uvjetima za Ugovore o naukovanju i Ugovore o provedbi praktične nastave“.

Predviđeni početak prodaje „novih“ Ugovora o naukovanju i „novih“ Ugovora o provedbi praktične nastave je krajem kolovoza/početkom rujna.

Kao dokaz da ste dogovorili praksu kod obrtnika, s obrtnikom ćete zaključiti Ugovor o naukovanju, odnosno Ugovor o provedbi praktične nastave prema „starim“ obrascima ugovora.

„Stari“ obrazac Ugovora o naukovanju možete sami isprintati OVDJE (AUTOLIMAR, AUTOMEHANIČAR).

„Stari“ obrazac Ugovora o provedbi praktične nastave možete sami isprintati OVDJE. (ELEKTROINSTALATER, ELEKTROMEHANIČAR, INSTALATER GRIJANJA i KLIMATIZACIJE, VODOINSTALATER).

Za sva ostala zanimanja Ugovor o provedbi praktične nastave, učenici će sklopiti u školi (CNC operater, ALATNIČAR, STROJOBRAVAR, TOKAR, BRAVAR).

Kada Narodne novine počnu s prodajom „novih“ obrazaca Ugovora o naukovanju, učenici će biti dužni dostaviti važeće Ugovore o naukovanju u 4 primjerka.

Kada Narodne novine počnu s prodajom „novih“ obrazaca Ugovora o provedbi praktične nastave, učenici će biti dužni dostaviti važeće Ugovore o provedbi praktične nastave u 3 primjerka.

27.07.2020.


   

Ljetni upisni rok 2020.

U učeničkom sučelju; nakon što se prijavite u sustav, na kartici 'Moj odabir' dostupna je za preuzimanje Potvrda o stečenom pravu upisa koja se koristi za upis u učeničke domove i slične svrhe.

Dostava dokumenata potrebnih za upis je, u četvrtak 30.07.2020; od 09:00 do 15:00 i u petak 31.07.2020. od 08:00 do 11:00 sati, u učionicama 32 i 36.

Potrebne dokumente po zanimanjima pogledajte OVDJE.

Svi učenici koji su ostvarili određena dodatna prava (Izravni upis, ili dodatni bod), a u sustavu je označeno da imaju to pravo, originalnu dokumentaciju dužni su donijeti na upis.

Ako se ustanovi da dokumentacija ne postoji, ili nije vjerodostojna, učenik gubi pravo upisa i upućuje se na jesenski upisni rok.

Napomene:

I. Kandidati s teškoćama u razvoju

- Kandidati koji su osnovnu školu završili prema rješenju ureda državne uprave u županiji, odnosno Gradskoga ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba o primjerenome obliku školovanja na upis ne trebaju donijeti liječničku svjedodžbu medicine rada za pojedini obrazovni program/zanimanje.

- Potrebno je donijeti "Mišljenje stučnog tima za profesionalno usmjeravanje radi stjecanja pogodnosti pri upisu učenika s teškoćama u razvoju" i "Rješenje ureda državne uprave u županiji o individualiziranom pristupu u nastavi, ili prilagođenom programu".

II. Dodatni bodovi kandidata postignutih na natjecanjima iz znanja i na sportskim natjecanjima su uneseni u sustav NISpuSŠ, te ih kandidati ne trebaju dostavljati pri upisu u srednje škole.

Abecedni popis učenika po zanimanjima koji su ostvarili pravo upisa:

1.A - CNC operater

1.B – Alatničar / Strojobravar / Tokar

1.C - Autolimar / Automehaničar

1.D - Vozač motornog vozila

1.E - Elektroinstalater / Elektromehaničar

1.F - Bravar / Instalater grijanja i klimatizacije / Vodoinstalater

1.AT - Strojarski računalni tehničar

1.BT - Elektrotehničar

1.CT - Tehničar za mehatroniku

26.07.2020.


   

Obavijest - Limar JMO

Poštovani učenici i roditelji,

učenicima koji upišu zanimanje LIMAR, cjelokupne troškove školovanja (udžbenici, didaktički materijal, prijevoz i smještaj u učenički dom) snosi Karlovačka županija.

Također, postoji mogućnost stipendiranja učenika od strane obrtnika i poduzeća: Guštin d.o.o; Ozalj; Limarsko krovopokrivački obrt Brodarić, Karlovac i Lim gradnja, Karlovac.

13.07.2020.


   

Obavijest - Izdavanje Liječničkih svjedodžbi medicine rada

Ustanova za medicinu rada i sporta „TRKULJA“, Maksimilijana Vrhovca 11, Karlovac, preglede  za upis u srednju školu obavlja uz prethodnu rezervaciju termina na broj telefona: 047/573-627.

 

Pregled je moguće obaviti i prije objave konačnih rezultata upisa, s obzirom da se pregled prije objave konačnih rezultata upisa može obaviti za više različitih zvanja.

 

Prilikom dolaska na pregled obavezno je dostaviti liječničku potvrdu o povijesti bolesti (od Vašeg liječnika opće prakse; s napomenom o alergijama), osobnu ili zdravstvenu iskaznicu, doći u pratnji roditelja, ponijeti medicinsku dokumentaciju, naočale/leće (ukoliko ih koristite), te ne jesti niti piti (ništa osim vode), najmanje dva sata prije pregleda.

 

Korištenje zaštitne maske za lice je obavezno.

13.07.2020.


   

Natječaj za upis učenika u 1. razred

Natječaj za upis učenika u 1. razred Tehničke škole Karlovac u školskoj godini 2020./21.

15.06.2020.


   

Zašto upisati tehničku školu

Odaberi pravo zanimanje i upiši Tehničku školu Karlovac. Vidi VIŠE.

18.05.2020.


   

Državna matura šk.god. 2019./20.

Kalendar i vremenik provedbe ispita državne mature u šk. god. 2019./20.- ljetni rok vidjeti OVDJE.

Upute za provedbu državne mature tijekom epidemije koronavirusa(COVUD-19) mogu se vidjeti OVDJE.

12.05.2020.


   

Page 2 of 41

do završetka nastavne godine

Ostale vijesti

  • 1
  • 2

Banner