image image image image image image image
Raspored polaganja završnog ispita u zimskom roku školske godine 2020./2021. Raspored završnog ispita u zimskom roku školske godine nalazi se na poveznici OVDJE. 01.12.2020.      
18. studenoga: Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje Danas su učenici Tehničke škole Karlovac paljenjem lampiona ispred škole i prigodnim aktivnostima na nastavi obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Više o tome možete pročitati u sljedećem članku OVDJE. 17.11.2020.      
Tjedan cjeloživotnog učenja U tjednu od 1. do 7. listopada 2018. održava se 12. tjedan cjeloživotnog učenja. Tim povodom u školi je održana radionica rada s 3D printerom i scanerom za učenike 3. bt razreda. Učenici 4.at (programa računalni tehničar za strojarstvo) uz vodstvo nastavnika Ante Gagule demonstrirali su rad s navedenim uređajima a učenicima je prezentiran princip rada 3D printera te scanera. Tako su se učenici elektrotehničkog programa mogli upoznati s dijelom vježbi iz strojarske struke.  Više fotografija vidi OVDJE
Prijem za uspješne učenike   5.lipnja u školi je održan prijem za sve učenike i mentore koji su sudjelovali na Državnim natjecanjima. Učenicima i mentorima ravnatelj, g. Janković podijelio je posebne nagrade za uspjeh na natjecanjima. Sve su popratili i karlovački mediji. Fotografije vidi OVDJE. 06.06.2018.
Akcija - sigurnije u prometu U organizaciji HAK Zagreb i Autokluba Karlovac, dana 28.02.2017. održana je akcija za povećanje sigurnosti u cestovnom prometu. U sklopu akcije za učenike prometne struke održano je predavanje o važnosti uporabe sigurnosnih pojaseva i zračnih jastuka uz prikazivanje filmova i iznošenje statističkih podataka o stradanjima u prometu kao posljedici nevezivanja. Nakon toga na parkiralištu ispred škole bila je demonstracija prevrtanja vozila i putnika u njemu, uz korištenje sigurnosnih pojaseva te testiranje samih sigurnosnih pojaseva.Svi zainteresirani učenici mogli su sudjelovati u demonstraciji. Više fotografija pogledaj OVDJE.  
Otvorena specijalizirana učionica   Otvorena je specijalizirana strukovna učionica za upravljanje i regulaciju, robotiku i tehničku mehaniku. Za rad nastavnika i učenika na raspolaganju je 12 računala projektor,industrijski robot, čija će upotreba osigurati nova znanja i vještine te tako poboljšati konkurentnost pojedinca na tržištu rada. Fotografije pogledaj OVDJE. 12.02.2016.    
EU projekt "Sunčana mehatronika" Općenito o projektu pročitajte OVDJE. Izvješće s 1. radnog sastanka projektnog tima pročitajte OVDJE. Fotografije s 1. radnog sastanka projektnog tima pogledajte OVDJE. 06.02.2014. Sve o projektu pročitajte i pogledajte na sljedećem linku: http://sunnymechatronics.eu/ 04.04.2014.    

Tehnička škola Karlovac

Obavijest učenicima - praktična nastava

Obaviještavamo učenike da se do daljnjega neće održavati praktična nastava u školi, niti praktična nastava kod obrtnika.

16.03.2020.


 

 

Obavijest MZO-a , škola na daljinu

Sve obavijesti Ministarstva znanosti i obrazovanja vezano uz provođenje

škole na daljinu mogu se vidjeti na slijedećoj poveznici MZO-a, OVDJE.

15.03.2020.


   

Obavijest učenicima

 

Od ponedjeljka 16. ožujka 2020. u svim osnovnim i srednjim školama neće se održavati nastava. Počet će izvođenje nastave na daljinu. Molimo učenike da prate web stranicu škole.Neće se održavati ni praktična nastava u školi i izvan škole.

U Karlovcu 13.3.2020.

Ravnatelj:

Ivan Janković, prof.


 

   

Upute MZO - organizacija nastave na daljinu

Uputa svim osnovnim i srednjim školama vezano uz nastavak organizacije

nastave na daljinu može se vidjeti OVDJE.

13.03.2020.


   

Obavijest- najnovije preporuke HZZJZ

Najnovije preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo(HZZJZ) i specifične mjere

zaštite vezano uz virusnu bolest COVID-19, vidi OVDJE. Kratki filmić pogledaj OVDJE.

09.03.2020.


   

Obavijest kandidatima na raspisani natječaj

Obavijest kandidatima prijavljenim na raspisani natječaj za radno mjesto

nastavnika prometne grupe predmeta može se vidjeti OVDJE.

06.03.2020.


   

26. veljače -Dan ružičastih majica

26. veljače 2020. je Dan ružičastih majica. Pozivamo učenike da u srijedu 26.02. obuku

ružičastu majicu i nataj način obilježe"Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja", vidi VIŠE.

25.02.2020.


   

Obavijest-TESA-predavanje

Suradnici Psihološkog centra TESA u sklopu projekta"Za odgovorno odrastanje mladih" tijekom valjače i ožujka

drže predavanja za roditelje učenika drugih razreda. Vidi VIŠE.

25.02.2020.


   

Poziv za procjenu kandidata

Poziv za procjenu kandidata za radno mjesto nastavnika prometne grupe predmeta vidi OVDJE.

17.02.2020.


   

Obavijest o pozivnom natječaju

1. Odluku o odabiru najpovoljnije ponude i Zapisnik o otvaranju ponuda za projekt RCK STRuKA, vidi OVDJE

 

2.Odluku o odabiru najpovoljnije ponude i Zapisnik o otvaranju ponuda za projekt RCK KaRijERA, vidi OVDJE

05.02.2020. 

 

   

Page 4 of 43

do završetka nastavne godine

Ostale vijesti

Banner