image image image image image
Tjedan cjeloživotnog učenja U tjednu od 1. do 7. listopada 2018. održava se 12. tjedan cjeloživotnog učenja. Tim povodom u školi je održana radionica rada s 3D printerom i scanerom za učenike 3. bt razreda. Učenici 4.at (programa računalni tehničar za strojarstvo) uz vodstvo nastavnika Ante Gagule demonstrirali su rad s navedenim uređajima a učenicima je prezentiran princip rada 3D printera te scanera. Tako su se učenici elektrotehničkog programa mogli upoznati s dijelom vježbi iz strojarske struke.  Više fotografija vidi OVDJE
Prijem za uspješne učenike   5.lipnja u školi je održan prijem za sve učenike i mentore koji su sudjelovali na Državnim natjecanjima. Učenicima i mentorima ravnatelj, g. Janković podijelio je posebne nagrade za uspjeh na natjecanjima. Sve su popratili i karlovački mediji. Fotografije vidi OVDJE. 06.06.2018.
Akcija - sigurnije u prometu U organizaciji HAK Zagreb i Autokluba Karlovac, dana 28.02.2017. održana je akcija za povećanje sigurnosti u cestovnom prometu. U sklopu akcije za učenike prometne struke održano je predavanje o važnosti uporabe sigurnosnih pojaseva i zračnih jastuka uz prikazivanje filmova i iznošenje statističkih podataka o stradanjima u prometu kao posljedici nevezivanja. Nakon toga na parkiralištu ispred škole bila je demonstracija prevrtanja vozila i putnika u njemu, uz korištenje sigurnosnih pojaseva te testiranje samih sigurnosnih pojaseva.Svi zainteresirani učenici mogli su sudjelovati u demonstraciji. Više fotografija pogledaj OVDJE.  
Otvorena specijalizirana učionica   Otvorena je specijalizirana strukovna učionica za upravljanje i regulaciju, robotiku i tehničku mehaniku. Za rad nastavnika i učenika na raspolaganju je 12 računala projektor,industrijski robot, čija će upotreba osigurati nova znanja i vještine te tako poboljšati konkurentnost pojedinca na tržištu rada. Fotografije pogledaj OVDJE. 12.02.2016.    
EU projekt "Sunčana mehatronika" Općenito o projektu pročitajte OVDJE. Izvješće s 1. radnog sastanka projektnog tima pročitajte OVDJE. Fotografije s 1. radnog sastanka projektnog tima pogledajte OVDJE. 06.02.2014. Sve o projektu pročitajte i pogledajte na sljedećem linku: http://sunnymechatronics.eu/ 04.04.2014.    

Tehnička škola Karlovac

Vidljiviji projekt RCK KaRijERA

Zbog bolje vidljivosti projekta "RCK KaRijERA" Tehničke škole  Karlovac izrađena je posebna internet stranica , više  vidi OVDJE.

29.05.2020.


 

Obavijest-završetak nastave u završnim razredima

Obavijesti povodom završetka nastave u završnim razredima šk. godine 2019./20. mogu se vidjeti OVDJE.

20.05.2020.


   

Zašto upisati tehničku školu

Odaberi pravo zanimanje i upiši Tehničku školu Karlovac. Vidi VIŠE.

18.05.2020.


   

Državna matura šk.god. 2019./20.

Kalendar i vremenik provedbe ispita državne mature u šk. god. 2019./20.- ljetni rok vidjeti OVDJE.

Upute za provedbu državne mature tijekom epidemije koronavirusa(COVUD-19) mogu se vidjeti OVDJE.

12.05.2020.


   

Upute za vrednovanje i ocjenjivanje

Upute za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu , za učitelje , nastavnike i profesore

ali dijelom za roditelje/staratelje i učenike mogu se vidjeti OVDJE.

04.04.2020.   

Zašto je važno ostati doma?

Sada konačno počinjemo shvaćati da ovisimo jedni o drugima, da zajedno i nikako drugačije ne možemo pobijediti COVID-19. Zašto je važno ostati doma pročitaj OVDJE.

24.03.2020.   

Obavijest maturantima-posao

Ne znaš kamo nakon završene srednje škole- ponudu vidi OVDJE.

22.03.2020.   

Odluka o organizaciji rada škole za vrijeme epidemije

Odluka o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena za vrijeme epidemije

bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-COV-2 može se vidjeti OVDJE.

20.03.2020.   

Obavijest- Odluka MZO-a

Odluka o izmjeni Odluke o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu može se vidjeti OVDJE.

20.03.2020.   

OBAVIJEST GRAĐANIMA

Poštovani građani, zbog novonastale situacije Vas molimo da se uzdržite od fizičkog dolaska u školu te da svoje potrebe rješavate putem telefona ili službenog e-mail škole, radnim danom do 14,00 sati!!

Sve naše podatke možete na istoj stranici pod izbornikom „O školi Kontakt“.

Ivan Janković, prof.

ravnatelj: Tehničke škole Karlovac

18.03.2020.   

Page 2 of 42

do završetka nastavne godine

Ostale vijesti

Banner